Evet arkadaşlar ;
Gördüğüm kadarıyla yıllarca emek verdiğim , üstünde titrediğim , kuruculuğunu ve CO LIDERliğini yaptığım TboD clanını sevgili arkadaşım Ufuk tekrar kurma kararı almış ve yeni ekibiyle bu clanın açılışını yapmış.Clanın açıldığını görünce bir kaç kelime söylemek istedim .
Neden TURNING BACK TO OLD DAYS dedik ?
Arkadaşlar , kuruculuğunu yaptığım bu clanda lider ekibimiz Ben , Tr1baL , K4D1R , Tr1qq3r ve TeaRinG'den oluşmaktaydı ve hepimiz LsH'nin oyuncularındandık ancak gün geldi ve LsH clanı kapatma kararını aldı . Bu zamanlarda ben SBS sınavı nedeniyle oyunu bırakmıştım ve arkadaşlarım farklı clanlarda veya clansız SAMP hayatlarına devam ediyorlardı ve bir gün oyuna tekrar dönüş kararı aldım . Bu kararımın ardından eski arkadaşlarımla konuşarak tekrar clan kurma kararı aldık ve clan hakkında fikirlerimiz ortaya kurmaya başladık. Hepimiz LsH'yi cok seviyor ve LsH'nin tekrar kurulmasını istiyorduk ancak kurulmadıgı için LsH günlerini özlediğimiz ve LsH clanını yaşatmak istediğimiz için clan adının ''Turning Back To Old Days (Eski Günlere Geri Dönüş ) '' olmasına karar verdik.
Vizyonumuz ?
Bu clanı açıştaki amacımız , sadece eski günleri özlememiz , arkadaşlık ortamını tekrar yaşamak istememizdi. Hepimiz beraber vakit geçirmek , eğlenmek , oyundan zevk almak istiyorduk ve öylede başladık. Serverımız yokken bile başkalarının serverına gidiyor , orada beraber oynuyor , 6 kişilik kadromuzla 3e3 antremanlar yapıp kendimizi geliştiriyorduk. Daha sonra yapmaya başladıgımız maclardan sonra iyi bir ekip oldugumuzu farkettik ve ilk başta önce Türk oyuncuları elde edip clanımızı büyüttük. Artık vizyonumuz belliydi , EN İYİ olmaktı ve olduda ilk başta Türk oyuncularından büyük talepler ardından yabancı clanlara karşıda büyük galibiyetler elde etmeye başladık ve iyi kadromuzla EN İYİ olmayı başardık . TboD'un artık vizyonu EN İYİ olmaktı.Ve öylede olduda.
Peki TboD neden kapandı ?
TboD clanı en tepedeyken , ailevi sorunlarımdan dolayı oyuna bir süre ara vermek zorunda kaldım ve vermiş olduğum bu arada clanın dağıldıgını , ardımdan bütün oyuncuların clandan ayrıldıgını farkettım ve oyuna geri döndüğümde bazı arkadaşlarımın clandan ayrılmış olduğunu ve bazı problemleri olduğunu anladım. Geri geldiğimde samp değişmiş ve bir çok clan acılmıstı clanı tekrar EN TEPEYE cıkarmak ıcın ugrasıyorduk ve gene EN IYI yere getirmiştik ancak samp oyuncularının TboD adının hile , vb olaylardan dolayı lekelendiğini TÜRK oldugumuz ıcın bizi sevmedikleri ap acık ortadaydı ve bizde ZİRVEDE bırakma kararı alıp clanı kapattık.
Peki Yeni TboD Kadrosuna Düşen Görev Ne ?
Tabikide TboD tekrar en iyi olmak için uğraşıcaktır ancak sunu unutmayın , ne olursa olsun ''TboD'' tagına uygun bir şekilde davranın ve bu ismi kirletmeyin.
Hepinize bu clanda başarılar diliyorum , unutmayın ki bu clanın kurucularından biri olarak her zaman yanınızdayım
Sevgilerle ; Ersun ARICI